ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

100.000 ευρώ το επεισόδιο θα κοστίζει το νέο σόου της Ρούλας Κορομηλά! (βίντεο)

100.000 ευρώ το επεισόδιο θα κοστίζει το νέο σόου της Ρούλας Κορομηλά! (βίντεο)

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην μικρή οθόνη στο κανάλι του «Epsilon», από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο, με το τηλεοπτικό show «Bravo Ρούλα». Η ομάδα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Πρω1νό», σχόλιασαν την τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Ο Λάτσιος μου είχε πει κάτι που το κρατάω: ”Ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια φορά επιτυχία, θα σου ξανακάνει σίγουρα, έχει μια μαγιά’. Το ότι μπορεί με τα χρόνια να κάνει μια καμπή είναι φυσιολογικό. Η Ρούλα είναι σίγουρα πρωταθλήτρια στην τηλεόραση… Όλοι της χρωστάμε. Εμείς που κάνουμε πρωινό, εδώ στον ΑΝΤ1 ποια ξεκίνησε το πρωινό;».

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης του «Πρω1νού», αποκάλυψε πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο του νέου σόου της Ρούλας Κορομηλά. «Της δίνουν ακριβή παραγωγή, 100.000 το επεισόδιο! Την υποδέχονται όπως της αρμόζει. Με μεγάλο budget για τα δεδομένα της εποχής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.