ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το μοντέλο που σκότωσε μία χήνα με το πρόσωπό του- «Τραγική» ιστορία (βίντεο)

Το μοντέλο που σκότωσε μία χήνα με το πρόσωπό του- «Τραγική» ιστορία (βίντεο)

Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια όλα άλλαξαν για το πασίγνωστο τότε μοντέλο και ηθοποιό Φάμπιο Λανζόνι. Μία βόλτα του με το τρενάκι του Λούνα Πάρκ ήταν αρκετή για να μιλάει όλο ο κόσμος για εκείνον, καθώς μέσα σε5 λεπτά του συνέβη κάτι που δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Έχοντας γίνει ήδη διάσημος πριν το περιστατικό, ο Φάμπιο ήταν ο πιο δημοφιλής ιταλο-αμερικάνος ηθοποιός, έχοντας γίνει εξώφυλλο σε δεκάδες ρομαντικά μυθιστορήματα, κάνοντας guest εμφανίσεις στο σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία» και παρουσιάζοντας πολλά γνωστά προϊόντα σε διαφημιστικές καμπάνιες,όπως η οδοντόκρεμες Oral B και τα βιντεοπαιχνίδια Nintendo.

Παράλληλα, η καριέρα του στο μόντελινκ πήγαινε όλο και καλύτερα, αναλαμβάνοντας την προώθηση του αρώματος του οίκου Versace και αντιπροσώποντας πολλές διάφορες εταιρίες εσωρούχων.

Ο Φάμπιο ήταν τόσο γνωστός που οι κάμερες τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα,  ενώ η παρέα του αποτελούνταν ως επί των πλείστων από καλλίγραμμες εξωτικές καλλονές.

Έτσι έγινε και στις 31 Μαρτίου του 1990, όταν ο Φάμπιο επισκέφτηκε το Λούνα Πάρκ της Βιρτζίνια για να εγκαινιάσει το νέο τρενάκι «Apollo Chariot», μαζί με σέξι κορίτσια. Το γεγονός καλυπτόταν απ΄όλα τα τοπικά μέσα με τον ίδιο να κάθετε στην πρώτη σειρά, πανέτοιμος να κάνει μία εντυπωσιακή πρώτη με το όχημα από τα 210 μέτρα.

Όταν το τρενάκι έφτασε στο σημείο αποβίβασης, όλοι πάγωσαν. Ο Λανζόνι είχε γεμίσει αίματα στο πρόσωπό του. Όλοι πίστεψαν πως του άνοιξε η μύτη, μέχρι που το είδαν να αφαιρεί λευκά φτερά από τα μαλλιά και τη… μύτη του.Μία χήνα ήταν το αίτιο του ατυχήματός του. Το πτηνό συγκρούστηκε με το πρόσωπο του διάσημου  και λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχαν αναπτύξει και οι δύο, η χήνα πέθανε και ο Φάμπιο έκανε τρία ράμματα στη μύτη.

Η έκφραση του μόλις κατέβαινε από το τρενάκι ήταν απερίγραπτη με τα μοντέλα του γύρω του να γελούν στο άκουσμα ότι μία χήνα συγκρούστηκε με τη… μύτη του.

Μετά από αυτό, κυκλοφόρησαν χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με το πρόσωπο του, ενώ τα μέσα ενημέρωσης δεν σταματούσαν να μιλούν μέρες γι΄αυτό.Ο Λανζόνι έγινε πασίγνωστος με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο. Μετά από αυτό η καριέρα του πήρε τον κατήφορο ακυρώνοντας τα περισσότερα συμβόλαιά του με πολυεθνικές και απέχοντας από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έφταιγε το ότι η μύτη του είχε αλλάξει, αλλά το ότο  όλοι τον θυμόντουσαν ως «Ο τύπος που σκότωσε μία χήνα».Φαίνεται, λοιπόν, πως μαζί με την χήνα, χάθηκε ένας ταλαντούχος άνθρωπος που για πολλούς ήταν ο Ντι Κάπριο του ’90.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.