ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Τσακνής παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ για να επιστρέψει ισχυρότερος

Ο Τσακνής παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ για να επιστρέψει ισχυρότερος

Ήταν το πρωινό της περασμένης Τετάρτης όταν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες του προέδρου Διονύση Τσακνή οι οποίες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι περιορισμένες καθώς δεν έχει εκτελεστική αρμοδιότητα. Το όλο θέμα προέκυψε μετά από επιθυμία του ίδιου του προέδρου που ζήτησε να παραιτηθεί από τα θέματα και τις ευθύνες στις οποίες δεν έχει δικαίωμα υπογραφής, αλλά του «χρεώνονται» τα αποτελέσματα. Ο Διονύσης Τσακνής τόνισε μάλιστα στην εν λόγω συνεδρίαση ότι θα δεχτεί κάθε ρόλο που θα του ανατεθεί αρκεί να έχει την πλήρη ευθύνη για την υλοποίησή του.

Η παραίτηση έγινε δεκτή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ προκειμένου να προβεί σε αποφάσεις που θα αυξάνουν τις αρμοδιότητες της θέσης του Προέδρου με τον Διονύση Τσακνή να επιστρέφει σε αυτή ισχυρότερος από πριν. Άνθρωποι από το περιβάλλον του σημειώνουν ότι ο κ. Τσακνής εκνευριζόταν έντονα κάθε φορά όπου η ισχύουσα νομοθεσία του στερούσε κάθε εκτελεστικό δικαίωμα, όπως για παράδειγμα το να μην μπορεί να βάλει την υπογραφή του ούτε καν για την έγκριση μικροποσών.      

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η στάση του προέδρου της ΕΡΤ θα προκαλέσει αλλαγές τόσο στον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης όσο και στην ισχύουσα νομοθεσία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.