ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η εκπομπή του διάσημου σεφ Anthony Bourdain στη Νάξο

Η εκπομπή του διάσημου σεφ Anthony Bourdain στη Νάξο

Η 7η σεζόν των εκπομπών του CNN «Anthony Bourdain Parts Unknown» ξεκινά να προβάλλεται στις 24 Απριλίου 2016. Οι κάμερες ακολουθούν τον πολυβραβευμένο σεφ σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όπου ανακαλύπτει εδέσματα και μας παρουσιάζει συνταγές και διαφορετικές κουλτούρες. Συνολικά θα παίξουν 8 επεισόδια, ένα εκ των οποίων είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νάξο.

Ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain, βρέθηκε στις Κυκλάδες στις αρχές του Οκτώβρη 2015 για να δοκιμάσει τα τοπικά εδέσματα. Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 8 Μαϊου 2016.

Στον ιστότοπο του CNN αναφέρεται για το επεισόδιο:

«Η ζωή στα ελληνικά νησιά, ενός έντονα ανεξάρτητου και υπερήφανου πληθυσμού, είναι σχετικά απομονωμένη, αφιερωμένη στην παράδοση και περιστρέφεται γύρω από τοπικό φαγητό, το κρασί, τους στενούς φίλους και την οικογένεια. Στο νησί της Νάξου, ο Bourdain θα βουτήξει σε ένα βυθισμένο ναυάγιο πλοίου, θα πιει τσίπουρο με τους ντόπιους και θα δοκιμάσει την τοπική κουζίνα με φρέσκα εδέσματα κατευθείαν από το αλιευτικό σκάφος όπως σαλάτα με χταπόδι και Ροφό με ελαιόλαδο και λεμόνι. Ενώ κατά την εξερεύνηση του νησιού, ταξιδεύει προς το ορεινό χωριό της Απειράνθου, όπου παίρνει μέρος σε παραδοσιακή γιορτή στην πλατεία της πόλης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ellines.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.