Κυλιόμενες 4ωρες στάσεις εργασίας στο Mega από 28 έως 30/5

Κυλιόμενες 4ωρες στάσεις εργασίας στο Mega από 28 έως 30/5

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη κυλιόμενων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» ως εξής:

– Από τις 12.00 μ. έως τις 16.00 του Σαββάτου, 28 Μαΐου 2016

– Από τις 12.00 μ. έως τις 16.00 της Κυριακής, 29 Μαΐου 2016

– Από τις 12.00 μ. έως τις 16.00 της Δευτέρας, 30 Μαΐου 2016

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, των αποδοχών Απριλίου, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

– Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.