ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία στο «Happy Day» του Alpha: Το χθεσινό on air μαστίγωμα που έφαγαν από τον Κοντομηνά το χαρακτήρισαν “επιτυχία της εκπομπής”!

Ποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία στο «Happy Day» του Alpha: Το χθεσινό on air μαστίγωμα που έφαγαν από τον Κοντομηνά το χαρακτήρισαν “επιτυχία της εκπομπής”!

«Το ότι έκανε παρέμβαση ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι επιτυχία της πρωινής μας παρέας».

Αυτή ήταν η θέση των συντελεστών της εκπομπής Σ.Τσιμτσιλή, Δ.Παπανώτα και Δ.Βερύκιου για την χθεσινή πρωτοφανή on air παρέμβαση του Δ.Κοντομηνά για ένα θέμα στο οποίο είχε διαφορετική άποψη από αυτούς και επί πέντε λεπτά τους ξεφτίλισε πανελληνίως λέγοντας ότι “ντρέπεται γι αυτούς”!

Ο ιδιοκτήττης του καναλιού εξέφρασε στον αέρα του Happy Day την σιχαμάρα του για τους υπαλλήλους του και τον τρόπο που χειρίστηκε η ομάδα της εκπομπής το θέμα της ένταξης των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς συνδέεται και με φιλική σχέση με την οικογένεια Αποστολόπουλου.

Σήμερα, οι συντελεστές της εκπομπής προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον πρόεδρο τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά, τα εξής: «Χθες, μπορεί να υπήρξε μια παρέμβαση, ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Εγώ θέλω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ότι 3 χρόνια που είμαστε εδώ ποτέ δεν μας έχει δώσει γραμμή στο τι θα πούμε, ποτέ δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι και γι’ αυτό σε αυτή την εκπομπή ακούτε πάντα όλες τις απόψεις. Είμαστε υπέρ της πολυφωνίας και ποτέ καμία άποψη δεν κουκουλώθηκε, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τσακώνομαι με τον Δημήτρη κλπ. Από εκεί και πέρα, αυτός ο άνθρωπος πέρα του αξιώματος που έχει, είναι ενεργός τηλεθεατής του Happy Day. Κάθε μέρα δεν χάνει το κομμάτι του Βερύκιου και του Λάμπρου».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος σημείωσε: «Εγώ όλο αυτό το διάστημα διαπιστώνω ότι η παρέα μας είναι μεγάλη και οι ίδιοι δεν το παίρνουμε είδηση. Αυτή η πρωινή παρέα αποτελείται από κάθε καρυδιάς καρύδι… από επιχειρηματίες, από ανθρώπους του μόχθου, από άνεργους, από εργατικούς, από κηφήνες… Επομένως, η θεματολογία, οι παρεμβάσεις μας και ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδουμε και τις πληροφορίες πρέπει όλα να τα έχουμε κατά νου. Τι συνέβη χθες; Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι γνωστό ότι είναι ένας έμπορος, άνθρωπος του λιανικού εμπορίου. Το ότι έκανε την παρέμβασή του είναι και αυτό επιτυχία της πρωινής μας παρέας. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, ανάβουν τα αίματα».

«Το πρόβλημα είναι δικό σου, εσύ φταις. Δεν φόραγες το μάτι», είπε ο Βερύκιος στην Σταματίνα.

Πώς λέμε “Δεν μας φτύνουν αλλά ψιχαλίζει”; Κάπως έτσι…

Έχοντας χάσει την ψυχραιμία του από τον τρόπο που σχολιάστηκε το θέμα, ο πρόεδρος του Alpha, είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της: «Σας παρακαλώ δώστε ένα λεπτό να μιλήσω. Ντράπηκα, όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες που δουλεύουν σε ένα κανάλι που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο! Βάζουν τα χρήματα τους, βάζουν τον χρόνο τους. Πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά και ελπίδα. Για να μείνει αυτός ο κόσμος στα νησιά…Ερχόμαστε τώρα και ακούμε για έναν άνθρωπο που πήγε και έδωσε από την τσέπη του, πήγε εκεί και βρήκε τα νέα ζευγάρια, γυναίκες, που κάνουν παιδιά και δεν έχουν να τα ζήσουν, να ξεγεννήσουν. Και το κάνει δωρέαν για την πατρίδα…Και αντί να λέμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο…Είναι ντροπή να μεμψιμοιρούμε για αυτά τα πράγματα. Και καθόμαστε και λέμε βλακείες».

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε…», είπε η Σταματίνα Τσιμτισλή με τον Δημήτρη Κοντομηνά να τη διακόπτει: «Σας παρασκαλώ! Άσε να τελειώσω!…».

«Να ζήτησετε συγγνώμη!»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε από την ομάδα του «Ηappy Day», να ζητήσουν συγγνώμη για τα σχόλια που ακούστηκαν. «Να ζητήσετε συγγνώμη», είπε.

«Το κάνουμε πρόεδρε!» (σ.σ.: Αλίμονο!) είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Να ζητήσετε συγγνώμη για αυτά που είπατε κ.Δημήτρη (Παπανώτα) και εσείς!», επέμεινε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Δεν είπα αυτό! Βεβαίως και είπαμε ”μπράβο” (για την πρωτοβουλία)», ψέλλισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα με εσάς! Έφαγα στη μούρη μου με εσάς. Αντί να πάρουμε τον άνθρωπο να τον συγχαρούμε…μιλάμε και βρίζουμε τους ανθρώπους που δίνουν τα λεφτά τους από την τσέπη τους, πληρώνουν εκατομμύρια σε φορολογία, δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι στα νοσοκοκομεία τους! Ντροπή σας!», είπε ο πρόεδρος του Alpha. Και πρόσθεσε: «Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά!…». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εσείς πρέπει να βγαίνετε του χρόνου», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Κοντομηνά. «Σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Επιτέλους σταμάτα να μιλάς. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα. Γι΄αυτά που άκουσα από εσάς. Που είστε  μία οικογένεια εδώ μέσα. Σας προσέχουμε! Έχετε το μισθό σας και λέτε βλακείες! Πρέπει να τον συγχαρούμε αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του, που θυσιάζει λεφτά δικά του. Που πάει στην άκρη της γης για να προσφέρει νοσοκομειακή περίθαλψη και γέννα… Που θα μεγαλώσει ο αριθμός των μεταναστών και των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και σε λίγο θα χάσουμε και τη θρησκεία μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.