ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το όγδοο επεισόδιο του «Game of thrones» μέσα από φωτό και βίντεο

Το όγδοο επεισόδιο του «Game of thrones» μέσα από φωτό και βίντεο

Μπήκαμε στην τελευταία ευθεία για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν του “Game of thrones” και ήδη έχουμε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες ειδικά για τα τελευταία δύο επεισόδια, έπειτα και από την είδηση για τους τίτλους και τη διάρκειά τους. Το ένατο επεισόδιο έχει τίτλο “Battle of The Bastards” και μάλλον έχουν καταλάβει μέχρι και οι πέτρες του Γουίντερφελ σε ποιους αναφέρεται. Το δέκατο επεισόδιο βαπτίστηκε “The Winds of Winter” (έχει, δηλαδή, τον ίδιο τίτλο με το επόμενο βιβλίο που μας χρωστά ο Τζορτζ Μάρτιν) και δεδομένης της θηριώδους διάρκειάς του (69 λεπτά), έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα μας αφήσει ασυγκίνητους το όγδοο επεισόδιο με τίτλο “No one”, το οποίο θα δούμε την ερχόμενη Κυριακή. Από το υλικό που κυκλοφόρησε το HBO (τρέιλερ και φωτογραφίες) η ιστορία θα συνεχίσει να εκτυλίσσεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Ας ξεκινήσουμε με το τρέιλερ, το οποίο ξεκινά με το πολυαναμενόμενο «Επιλέγω τη βία» (“I choose violence”) της Σέρσεϊ που δεν προοιωνίζει αίσιο τέλος για τα Σπουργίτια υπό τον Λάνσελ που βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί της. Στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται στο Ρίβεραν, όπου ο Μελανιχθύς υπερασπίζεται το κάστρο εναντίον του στρατού του Τζέιμι, τη στιγμή που καταφθάνει η Μπριέν για να παραδώσει στον πρώτο το γράμμα της Σάνσα. Έπειτα, βλέπουμε στιγμιότυπα με τη Waif, τον Σάντορ και τον Τύριον.

Στο… μέτωπο των φωτογραφιών, μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στη Μηρήν, με φωτογραφίες του Τύριον (θα δούμε επιτέλους τι έγιναν οι δύο πρώην αλυσοδεμένοι δράκοι;), της Μισάντεϊ, του Λόρδου Βάρυς, αλλά και μίας νέας κόκκινης ιέρειας, την οποία υποδύεται η Μέλανι Λίμπερντ. Πίσω στο Γουέστερος βλέπουμε ένα εντυπωσιακό πλάνο από το πολιορκημένο Ρίβεραν, καθώς και φωτογραφίες του Τζέιμι και της Μπριέν. Νοτιότερα, στο Κινγκς Λάντινγκ δεσπόζει το Βουνό-που-έγινε-ζόμπι πίσω από τη Σέρσεϊ, καθώς και ο άβουλος βασιλιάς Τόμεν με τον θείο του, Κέβαν, και τον Μεγάλο Μέιστερ Παϊσέλ.

Μπόνους πληροφορία: στο όγδοο επεισόδιο επιστρέφει ο κόκκινος ιερέας Θώρος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανάστησε ήρωα στη σειρά, τον Μπέρικ Ντοντάριον. Λέτε μαζί με αυτόν να κάνει την εμφάνισή της και η Λαίδη Στόουνχαρτ…; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.