Η προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ για τις τηλεοπτικές άδειες απορρίφθηκε από την Κομισιόν

Η προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ για τις τηλεοπτικές άδειες απορρίφθηκε από την Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οποία και προσέφυγε η ΕΙΤΗΣΕΕ δεν έκανε δέκτες τις αιτιάσεις των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, αποδεχόμενη τις εξηγήσεις του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κομισιόν δεν δέχτηκε το επιχείρημα ότι η εν λόγω πρωτοβουλία της κυβέρνησης έρχεται σε αντίθεση με την κοινοτική νομοθεσία, λόγω της παράκαμψης του ΕΣΡ στην διαδικασία αδειοδότησης.

Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φαίνεται να συμμερίζεται τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί γύρω από τις διατάξεις που επιβάλλουν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών να αναφέρεται κατευθείαν στον υπουργό και ζητά την ανεξαρτησία της ρυθμιστικής αρχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 4 Ιουλίου έχει προσδιοριστεί η συζήτηση για την χορήγηση των 4 αδειών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.