«Ατύχημα» on air – Τηλεπαρουσιάστρια αποκαλύπτει το εσώρουχό της (vid)

«Ατύχημα» on air – Τηλεπαρουσιάστρια αποκαλύπτει το εσώρουχό της (vid)

Ψηλή, ξανθιά και καλλίγραμμη, η γοητευτική αθλητική ρεπόρτερ του Fox News, Alina Moine επιφύλαξε μια απροσδόκητη έκπληξη για τους τηλεθεατές της. Ενώ η ρεπόρτερ, με καταγωγή από την Αργεντινή, μετέδιδε αθλητικό ρεπορτάζ μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Maxi Palma, συνέβη το «ατύχημα».

Η νεαρή ρεπόρτερ την στιγμή που μετέδιδε ρεπορτάζ για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ενώ φορούσε ένα κοντό αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα, σήκωσε το χέρι της να το βάλει στο πρόσωπό της και, κατά λάθος, σήκωσε μαζί και την άκρη του αποκαλυπτικού της φορέματος και άφησε να φανεί το εσώρουχό της, προς τέρψη χιλιάδων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν εκείνη την στιγμή το κανάλι.

Το παράδοξο είναι πως ο συμπαρουσιαστής της, ατάραχος, συνέχισε το ρεπορτάζ και φαίνεται ότι επειδή κοιτούσε κατευθείαν στην κάμερα δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Η καλλονή παρουσιάστρια, ως σωστή επαγγελματίας, με 10 χρόνια παρουσία στο κανάλι, αντιλήφθηκε την γκάφα της και κατέβασε αμέσως το μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα.

Όμως, μπορεί ο Palma να μην πήρε χαμπάρι τι συνέβη, αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο με τους τηλεθεατές του Fox News, που έσπευσαν να καταγράψουν το περιστατικό και να το αναρτήσουν στο διαδίκτυο.

Το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral με περισσότερα από 350.000 views. Όμως, αρκετοί είναι οι χρήστες στο διαδίκτυο που σχολίασαν ότι το περιστατικό έγινε επίτηδες για να ανεβάσει την τηλεθέαση η γοητευτική Alina.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.