«Ράγισαν» καρδιές στο «World Party»: Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τον αδελφό του σε παραγκούπολη στην Αφρική! (βίντεο)

«Ράγισαν» καρδιές στο «World Party»: Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τον αδελφό του σε παραγκούπολη στην Αφρική! (βίντεο)

Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές του «World Party». Π Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τον αδερφό του, Παναγιώτη, στην μακρινή Κένυα!

Η εκπομπή του Alpha ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στην Αφρική, με τους παρουσιαστές να αφήνονται στα φιλόξενα χέρια του Παναγιώτη, που τους καλωσόρισε με αγκαλιές κι ένα καλό δείπνο.

«Θα περάσω επιτέλους λίγο χρόνο με τον αδερφό μου! Λόγω των ταξιδιών και των γυρισμάτων τον βλέπω μόνο στην τηλεόραση!», είπε ο Παναγιώτης, ενώ ο Σάκης αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος και πως, όταν ήταν παιδιά, τον κέρδιζε πάντα σε όποιο παιχνίδι κι αν έπαιζαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.