ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το λάθος στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones που δεν πρόσεξε κανείς! (φωτό)

Το λάθος στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones που δεν πρόσεξε κανείς! (φωτό)

Όλα πολύ καλά στο ένατο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones, που είναι, ίσως ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς, εκτός από ένα μικρό λαθάκι.

Οι παραγωγοί της σειράς, φαίνεται ήταν πολύ απασχολημένοι να δημιουργούν έναν γίγαντα για το επεισόδιο που ξέχασαν να δώσουν ένα κανονικό σπαθί στον Jon Snow. Αντίθετα, τον βλέπουμε να ανεβαίνει στο άλογό του και να πηγαίνει προς τη μάχη με ένα πλαστικό σπαθί, κάτι που παρατήρησε ένας από τους χρήστες του Imgur, την ίδια στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι αναρωτιόμαστε γιατί δεν έκανε ζιγκ ζιγκ ο Rickon.

Εντάξει, το καταλαβαίνουμε ότι οι ηθοποιοί δεν έχουν πραγματικά όπλα, αλλά είναι κάπως αστείο να βλέπεις τον Jon Snow να ανεβαίνει με πυγμή στο άλογο και το -υποτίθεται- σπαθί του από βαλυριανό ατσάλι να κουνιέται πέρα δώθε!

View post on imgur.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.