ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η απάντηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ που μίλησε για «επιστροφή της Βρετανίας στη στερλίνα» (vid)

Η απάντηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ που μίλησε για «επιστροφή της Βρετανίας στη στερλίνα» (vid)

Η ανθρωποφαγία των social media είναι γνωστή και σκληρή. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση ενός προφανούς φυσικά λάθους, αλλά κατανοητού σε μια ζωντανή εκπομπή. Πολλώ μάλλον όταν προέρχεται από μια πολύπειρη δημοσιογράφο και πολιτική συντάκτρια, όπως η Βάλια Πετούρη της ΕΡΤ.

Η γνωστή δημοσιογράφος, είχε στην εκπομπή της καλεσμένο τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα με τον οποίο συζητούσε το θέμα του Brexit.

Σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης, η Βάλια Πετούρη ρωτούσε επί της ουσίας. Αρχικά για το αν θα κλονισθεί η συνοχή της ΕΕ και λίγο μετά παρατηρούσε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να μην είναι μέλος της ευρωζώνης, είναι όμως  ο 3ος “χρηματοδότης” της Ε.Ε., ένα σημαντικό μέγεθος δηλαδή…». Και λίγο παρακάτω σημείωνε: «Εξ ου και η μη συμμετοχή του Η.Β. στην Ευρωζώνη».

Ομως πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν μια φράση που ήρθε λίγο αργότερα, όταν εν τη ρύμη του λόγου της, είπε για «επιστροφή στη στερλίνα». Είναι ένα προφανές λάθος, όπως εξίσου προφανές είναι πως ήταν εκ παραδρομής καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η Βάλια Πετούρη είχε τονίσει ότι η Βρετανία δεν μετέχει στην ευρωζώνη. Και φυσικά, αφού όλα αυτά προηγήθηκαν του φραστικού λάθους της, δεν θα μπορούσε να έχει υπάρξει παρέμβαση από το «κοντρόλ» της εκπομπής για να τα πει… σωστά. Αλλά η ανθρωποφαγία είναι προσφιλές σπορ…

Δείτε τι απάντησε η Βάλια Πετούρη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.