ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τηλεοπτικές άδειες: Οι πράσινες και οι κόκκινες γραβάτες – Η θήκη του κινητού που συζητήθηκε και ο φάκελος έκπληξη

Τηλεοπτικές άδειες: Οι πράσινες και οι κόκκινες γραβάτες – Η θήκη του κινητού που συζητήθηκε και ο φάκελος έκπληξη

Λίγο από… ελληνικό πρωτάθλημα θύμιζε η αντιπαράθεση των δικηγόρων που εκπροσωπούσαν τους υποψηφίους για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών στην αρμόδια επιτροπή που εξετάζει του φακέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες διαδικτυακής ιστοσελίδας, η αντιπαράθεση πήρε ποδοσφαιρικό χρώμα και θύμιζε ντέρμπι αιωνίων αφού δικηγόρος που εκπροσωπούσε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη φορούσε κόκκινη γραβάτα και ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε την υποψηφιότητα του Γιάννη Αλαφούζου και του ΣΚΑΙ φορούσε πράσινη!

Μάλιστα συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος με την κόκκινη γραβάτα απευθυνόμενος στον συνάδελφό του με την πράσινη, φέρεται να του ειπε: «Εντάξει κύριε συνάδελφε το ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει το κόκκινο χρώμα»… Σχολιάστηκε επίσης το γεγονός ότι δικηγόρος της πλευράς Σαββίδη δεν έβαλε ασπρόμαυρη γραβάτα… όμως είχε θήκη κινητού με το σήμα του ΠΑΟΚ…

Πέρα όμως από τα… ποδοσφαιρικά, αξίζει να σταθεί κανείς στην υποψηφιότητα από την δεύτερη κυπριακή εταιρεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η υποψηφιότητα δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το MEGA. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι εκτός από τα χρέη του καναλιού υπάρχει και ένα υγιές κομμάτι του που είναι η λεγόμενη “βιβλιοθήκη” του το οποίο είναι δέλεαρ για πολλούς…

Κατά τα λοιπά, όπως σας είχαμε μεταδώσει και την Δευτέρα, οι πρώτες ματιές στο άνοιγμα των φακέλων με τις υποψηφιότητες έδειξαν ότι:

– η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη είχε μια σημαντική έλλειψη. Δεν περιελάμβανε το παράβολο των 30.000 ευρώ.

– Η υποψηφιότητα του MEGA ήταν «ογκώδης» αφού κατατέθηκαν δυο κούτες με έγγραφα τα οποία όμως είχαν σημαντικές ελλείψεις. Για παράδειγμα, δεν υπήρχε η απαραίτητη τραπεζική ενημερότητα αλλά και εκφράστηκαν απορίες για το πως έχει εξασφαλιστεί η ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς το κανάλι είναι γνωστό ότι έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

– Οι υποψηφιότητες, Μαρινάκη, Καλογρίτσα και Σαββίδη ήταν άρτιες.

Το χρονοδιάγραμμα

Αναμένεται να δοθεί μια μικρή προθεσμία για να διορθωθούν οι όποιες παραλείψεις στους φακέλους. Τα επιχειρηματικά σχήματα που θα κριθεί οτι κατέθεσαν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας και θα περάσουν από το πρώτο στάδιο προεπιλογής θα ανακοινωθούν στις 14 Ιουλίου. Στην συνέχεια θα καταβάλλουν το παράβολο των τριών εκατομμυρίων ευρώ που θα είναι η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον οριστικό κατάλογο θα τον ανακοινώσουν στις 2 Αυγούστου και η τελευταία φάση της δημοπρασίας θα πραγματοποιηθεί στις 12-17 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.