Τίτλοι «τέλους» στο Μega – Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του [φωτό]

Τίτλοι «τέλους» στο Μega – Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του [φωτό]

Η ιστοσελίδα του καναλιού βγήκε εχθές το βράδυ έκτος λειτουργιάς ρίχνοντας το πρώτο «μαύρο» στο Mega. Αιτία είναι ότι δεν είχε καταβληθεί πληρωμή στην εταιρεία Akamai, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ίντερνετ παγκοσμίως που παρέχει το μεγάλο bandwidth (χωρητικότητα δικτύου για μεταφορά δεδομένων) και προσφέρεται για πλατφόρμες με «βαρύ» περιεχόμενο όπως είναι το site ενός τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega κατέβαλε ετησίως συνδρομή ύψους 200.000 ευρώ, αλλά είχε να πληρώσει εδώ και μερικούς μήνες.

Τον Μάϊο, η εταιρεία Akamai προειδοποίησε το Mega ότι αν δε διευθετήσει άμεσα το θέμα της πληρωμής, θα «κόψει» τη γραμμή ίντερνετ, όπως και έκανε το βράδυ της Τετάρτης.

aa288bf5e1c02dc89f0e75a821875b4a

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.