ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Samsung: 1 στους 5 Ευρωπαίους παρακολουθεί πάνω από 468 ώρες ποδοσφαίρου στην TV

Samsung: 1 στους 5 Ευρωπαίους παρακολουθεί πάνω από 468 ώρες ποδοσφαίρου στην TV

Έρευνα της Samsung μελέτησε πώς οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο επηρεάζουν την αγορά των τηλεοράσεων και αποκαλύπτει ότι ένα στους πέντε ενήλικες στην Ευρώπη παρακολουθεί πλέον, κατά μέσο όρο, περισσότερες από 468 ώρες ποδοσφαίρου κάθε χρόνο. Αυτό ισούται με 28.080 λεπτά ή 62 εργάσιμες ημέρες (διαιρούμενο προς 7,5 ώρες την ημέρα).

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι τρεις παράγοντες που μας ενοχλούν περισσότερο, όταν συντονίζουμε τους τηλεοπτικούς δέκτες μας για να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο στο σπίτι, είναι:

-Ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους παίκτες μεταξύ τους (28,53%).

-Ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τη μπάλα, όταν αυτή περνά από φωτεινές σε πιο σκοτεινές περιοχές του γηπέδου (21,47%)

-Το γεγονός ότι η οθόνη είναι πολύ μικρή (9,8%).

Σε απάντηση αυτών, η Samsung προτείνει την πλέον πρόσφατη σειρά των SUHD τηλεοράσεών της, οι οποίες υπόσχονται «εκπληκτική» ποιότητα εικόνας, χάρη στις τεχνολογίες Quantum Dot, Ultra black και HDR 1000. 

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι πάνω από τα 2/3 (67,78%) των Ευρωπαίων συμφωνούν πως η εξωτερική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών έχει βελτιωθεί τα τελευταία 15 χρόνια και ένας στους τρεις άνδρες κατατάσσει τους ποδοσφαιριστές ως νούμερο ένα προσωπικότητες για στιλιστική έμπνευση, περισσότερο και από τους ηθοποιούς, τους μουσικούς και τους συμμετέχοντες σε reality shows.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.