Η αποχώρηση του Μουτσινά που «πάγωσε» το κόνσεπτ του ΑΝΤ1

Η αποχώρηση του Μουτσινά που «πάγωσε» το κόνσεπτ του ΑΝΤ1

Την περασμένη εβδομάδα ο Alpha ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψαν στο κανάλι.

Δημοσιεύματα μέχρι πρότινος ήθελαν τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά να αντικαθιστά στο «Πρωινό» τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και να αναλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι «Keep it in the family» του ΑΝΤ1.

Η αποχώρηση όπως του Νίκου Μουτσινά ανέτρεψε τα σχέδια και ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, στέλνει το συρτάρι το τηλεπαιχνίδι «Keep it in the family».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο κόνσεπτ το οποίο θα εντασσόταν στις νέες προτάσεις του σταθμού κατά το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, «παγώνει» μέχρι νεωτέρας. Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι το τηλεπαιχνίδι να επανέλθει ως πρόταση στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς και εφόσον βρεθεί κατάλληλος παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.