ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έρχεται ισλανδικός χειμώνας στην 7η σεζόν του «Game of Thrones» [φωτό]

Έρχεται ισλανδικός χειμώνας στην 7η σεζόν του «Game of Thrones» [φωτό]

Η τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς Game of Thrones έκλεισε με την ατάκα «ο χειμώνας είναι εδώ» και οι παραγωγοί δήλωσαν ότι θα πρέπει να περιμένουν για τα γυρίσματα της έβδομης σεζόν, επειδή αυτά θα πρέπει να γίνουν σε χιονισμένο τοπίο.

Όπως φαίνεται, ο τόπος που θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς έχει ήδη βρεθεί, αφού, σύμφωνα με ισλανδική ιστοσελίδα, έχουν γίνει ήδη οι συζητήσεις των υπευθύνων του σίριαλ με τους ντόπιους για να γίνουν αυτά στην Ισλανδία, κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Παρόλο που η είδηση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, και στο παρελθόν κάποια από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς έγιναν στην «παγωμένη» χώρα. 

Η ισλανδική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι, τουλάχιστον, έξι από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς θα πραγματοποιήσουν τις σκηνές τους στα χιονισμένα τοπία της Ισλανδίας και αυτοί είναι οι: Bran, Jon, Sansa, The Night’s King και Littlefinger ενώ υπάρχουν και αναφορές για τον Benjen.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ποτέ θα κάνει πρεμιέρα η έβδομη σεζόν της σειράς ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.