ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H πρεμιέρα του 7ου κύκλου του «Game of Thrones» μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2017

H πρεμιέρα του 7ου κύκλου του «Game of Thrones» μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2017

Ο χειμώνας έφτασε στο Game of Thrones, και από ότι φαίνεται επηρεάζει αρκετά το πρόγραμμα γυρισμάτων της σειράς.

Η σειρά του HBO θα αρχίσει την παραγωγή του έβδομου κύκλου αργότερα αυτό το καλοκαίρι, με το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιούνται στην Βόρεια Ιρλανδία και έναν μικρότερο αριθμό σκηνών να γυρίζονται στην Ισπανία και την Ισλανδία. Όχι μόνο ο νέος κύκλος θα έχει 7 επεισόδια αντί για 10, αλλά οι λάτρες της σειράς θα πρέπει να περιμένουν περίπου και ένα έτος για να τα απολαύσουν.

«Τώρα που ο χειμώνας έχει έρθει στο Game of Thrones, οι υπεύθυνοι παραγωγής Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντάνιελ Βάις, θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα ήταν καλύτερες αν ξεκινούσαν να γυρίζονται λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει», δήλωσε ο Κέισι Μπλόις, πρόεδρος του HBΟ στον τομέα των σειρών. «Αντί για την κλασσική πρεμιέρα των κύκλων της σειράς την άνοιξη, μεταφέρουμε την πρεμιέρα το καλοκαίρι για να βολέψουμε το χρονικό πρόγραμμα που έχουμε θέσει για τα γυρίσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανέστατα, οι φανς της σειράς δεν είναι και ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι πρέπει να περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο για τον επόμενο κύκλο, ειδικά μετά από το ανατρεπτικό τέλος της 6ης σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.