ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τί θα γίνει με το MEGA και σε ποιες πόλεις θα εκπέμπει

Τί θα γίνει με το MEGA και σε ποιες πόλεις θα εκπέμπει

Η απάντηση είναι σχετικά απλή! Εξαιρώντας λοιπόν τις παραπάνω εκδοχές… Ακόμη και η DIGEA να πάρει εντολή από τις Ανεξάρτητες Αρχές (βλ. ΕΣΡ, ΕΕΤΤ) που είναι οι μόνες αρμόδιες για να της πουν τι να κάνει, δηλαδή να «κατεβάσει» το κανάλι, δεδομένου ότι είναι υποχρεωμένη να «φιλοξενεί» μόνο τους «νομίμως λειτουργούντες σταθμούς»… Το MEGA θα συνεχίσει να υφίσταται να εκπέμπει και να το βλέπουν οι τηλεθεατές, όπως συμβαίνει και θα συνεχίσει να συμβαίνει με τους δεκάδες τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με άλλα λόγια το MEGA μπορεί να μην πάρει άδεια… Μπορεί η ποιότητα του σήματός του να χειροτερέψει… Θα το βλέπουν όμως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη… Ακόμη κι αν διαμαρτύρονται οι τοπικοί σταθμοί στις συγκεκριμένες πόλεις για «αλλοίωση» του ανταγωνισμού… Αφού ξαφνικά θα πρέπει να ανταγωνιστούν ένα Μέσο επιπέδου MEGA!…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.