ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέες διευκρινίσεις για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Νέες διευκρινίσεις για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

«Η εταιρεία είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα με την οποία υλοποιεί μεγάλα έργα πληροφορικής στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα. Η Singular Logic, όπως και στην περίπτωση των εκλογών, είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αλλά προφανώς δεν διαμορφώνει τα αποτελέσματα».

Αυτό επεσήμαιναν κύκλοι της εισηγμένης εταιρείας Singular Logic, απαντώντας σε ερωτήματα αναφορικά με τις εξώδικες δηλώσεις που απηύθυνε ο ΣΚΑΙ προς την ίδια αλλά και την θυγατρική της τράπεζας Εurobank, Eurobank Business Exchanges, εγείροντας ενστάσεις σχετικά με την διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο ΣΚΑΪ στις εξώδικες δηλώσεις ζητεί αναλυτικές λεπτομέρειες για τους όρους ανάθεσης του έργου στη Singular Logic, και στη θυγατρική της Eurobank καθώς και για τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου.

Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, «η Singular Logic δεν πρόκειται να εμπλακεί σε καμία αντιπαράθεση με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία έχει αναλάβει το πληροφοριακό σύστημα που απαιτείται για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, βάσει της Προκήρυξης 1/2016 του υπουργού Επικρατείας για την δημοπρασία χορήγησης 4 τηλεοπτικών αδειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.