ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κινητικότητα στο κτιρίο της ΓΓΕΕ

Κινητικότητα στο κτιρίο της ΓΓΕΕ

Κινητικότητα παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ερμηνεύεται πώς η διαδικασία της δημοπρασίας έφτασε ή φτάνει στο τέλος της και από λεπτο σε λεπτό θα ανακοινωθούν οι τέσσερις κάτοιχοι των τηλεοπτικών αδειών, δίδοντας τέλος στο θρίλερ που έχει ξεκινήσει εδώ και περισσότερες πλέον από 48 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής των μέτρων τάξης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μετακινηθούν στις… αρχικές τους θέσεις, εκεί δηλαδή που τους είχε υποδειχθεί να βρίσκονται το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν ξεκίνησε η διαδικασία. 

Η ώρα που πολλοί περίμεναν, κυρίως οι εργαζόμενοι στα κανάλια, φαίνεται λοιπόν να φτάνει. Οι πόρτες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης θα ανοίξουν από στιγμή σε στιγμή και θα βγουν οι κερδισμένοι του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Η δημοπρασία που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης ολοκληρώνεται και από σήμερα ξεκινάει μια ακόμη πιο δύσκολη περίοδος, αφού είναι βέβαιο πως οι “χαμένοι” δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες, οι οποίες έβγαιναν με το σταγονόμετρο και δεν μπορούν πλήρως να επιβεβαιωθούν έλεγαν πώς τις τελευταίες ώρες πάιζονταν ένα σκληρό πόκερ ειδικά για την τέταρτη και τελευταία άδεια. Κι αυτό, γιατί το τίμημα προφανώς πρέπει να έχει ανέβει πολύ και κανείς από τους 8 υποψηφίους δεν γνωρίζει ποιος είναι ο κάτοχος των πρώτων τριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.