ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η φωτογραφία των εργαζομένων του Alpha εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τηλεοπτικών αδειών (φωτό)

Η φωτογραφία των εργαζομένων του Alpha εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τηλεοπτικών αδειών (φωτό)

Ένα νέo τηλεοπτικό τοπίο υπάρχει από σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Μετά από σχεδόν 70 ώρες διαδικασίας οι τηλεοπτικές άδειες δόθηκαν στους κ. Αλαφούζο, κ. Κυριακού, κ.Καλογρίτσα και  κ. Μαρινάκη. Ωστόσο, πέρα από τους νικητές του διαγωνισμού υπάρχουν και οι ηττημένοι του διαγωνισμού. Οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικού σταθμούς Star, Mega, Alpha και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλλάσει το μέλλον.

STAR, ALPHA MEGA και Έψιλον είναι στον αέρα και δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, καθότι τα τέσσερα αυτά κανάλια, δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια (τα δυο αποκλείστηκαν από την διαδικασία) και έτσι, όπως προβλέπεται από το νόμο σε 90 ημέρες και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική, η Digea θα πρέπει να διακόψει το σήμα τους.

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα χθες το βράδυ. Πριν γίνει γνωστό ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης με τη λεζάντα «Περιμένοντας όλοι μαζι…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.