ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ξέσπασμα του Χρήστου Κούτρα προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ: «Όταν είχες έρθει εδώ, μου είχες πει…»

Το ξέσπασμα του Χρήστου Κούτρα προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ: «Όταν είχες έρθει εδώ, μου είχες πει…»

Μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες που άφησε εκτός -μεταξύ άλλων- τον Alpha και το Star, η κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ είναι έκρυθμη. Αρκετές εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς δουλειά μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέσα από την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Κούτρας ξέσπασε κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, και μίλησε έξω από τα δόντια:

«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα και σήμερα το ανακάλυψε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Βγήκε, λοιπόν, ο κος Σταμάτης Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ FM πριν από λίγη ώρα και ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα. Έχει κάνει τις εξής δηλώσεις: «Οι επιχειρήσεις αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Θα σκουπίσουμε τα χρέη»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σώπα πρόεδρε! Όταν είχες έρθει εδώ, στην αίθουσα σύνταξης, σε μένα προσωπικά, εγώ σε ρώτησα «τι θα γίνει με τις άδειες;», μου είχες πει να εξετάσουμε αν έχουμε έννομο συμφέρον. Η ΕΣΗΕΑ είναι η πρώτη που θα έπρεπε να είχε προσφύγει δικαστικά στον νόμο του Παππά. Η πρώτη! Δεν έγινε τίποτα, το παραμικρό! Αφωνία! Και έβγαλε μια ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ την Τρίτη το βράδυ, ενώ βρισκόταν ο διαγωνισμός σε εξέλιξη. Έχει αναρτηθεί στο site της Ένωσής μας 22:24. Και τώρα χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τους ανέργους. Προετοιμάστε τα ταμεία Πρόεδρε που θα υποδεχθούν τους ανέργους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.