ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τεχνικοί τηλεόρασης: «Περίπου 2000 εργαζόμενοι στον αέρα – Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» – Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ

Τεχνικοί τηλεόρασης: «Περίπου 2000 εργαζόμενοι στον αέρα – Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» – Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ

Την ανησυχία της για τους τεχνικούς της τηλεόρασης, των σταθμών που δεν εξασφάλισαν κάποια άδεια εκφράζει η ΕΤΙΤΑ σε ανακοίνωσή της. Το σωματείο των τεχνικών, δηλώνει την πρόθεσή του να προχωρήσει σε συναντήσεις με κυβερνητικούς φορείς και διοικήσεις των σταθμών ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και έπειτα θα καλέσει σε Γενική Συνέλευση, όπου θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με τη στάση της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ:

“Μετά την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των νέων τηλεοπτικών αδειών από την Κυβέρνηση, 2000 περίπου εργαζόμενοι 4 τηλεοπτικών σταθμών (ALPHA, STAR, MEGA και ΕΨΙΛΟΝ), είναι πλέον επί ξύλου κρεμάμενοι χωρίς να γνωρίζουν τι τους ξημερώνει.  Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων αυτών είναι άνθρωποι με πολλά χρόνια στους σταθμούς τους και έχουν αποκτήσει ανάλογα εργασιακά δικαιώματα.

Τα δύο νέα κανάλια που θα δημιουργηθούν είναι αδύνατον να απορροφήσουν όλον  αυτόν τον κόσμο αλλά ακόμα και αυτοί που θα προσληφθούν, λόγω κατάργησης της επεκτατικότητας των  Σ.Σ.Ε., θα αμείβονται με μισθούς… πείνας.  Απαιτούμε λοιπόν από την κυβέρνηση, το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε, να βρει τρόπο να το λύσει ΑΜΕΣΑ !!  Το πρόβλημα της διαπλοκής δεν λύνεται με παράπλευρες απώλειες χιλιάδων νέων ανέργων.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουμε συνάντηση με τους κυβερνητικούς φορείς και τις Διοικήσεις των σταθμών και μετά θα πραγματοποιηθεί άμεσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις μας.

Υ.Γ.) Κυρία Όλγα Γεροβασίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να γνωρίζετε πως το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν έχει αποχρώσεις.  Το μαύρο της περασμένης κυβέρνησης δεν ήταν στην τηλεόραση της ΕΡΤ αλλά στις ψυχές 2500 εργαζομένων και των οικογενειών τους.  Το μαύρο το δικό σας θα είναι στις ψυχές 2000 εργαζομένων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.  Βρίσκετε να έχουν κάποια διαφορά ;;”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.