ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν θα έχει τηλεοπτική παρουσία φέτος ο Ν. Χατζηνικολάου – «Πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο για 2-3 μήνες;»

Δεν θα έχει τηλεοπτική παρουσία φέτος ο Ν. Χατζηνικολάου – «Πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο για 2-3 μήνες;»

Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο.

«Δεν θα υπάρξει Ενικός στο κανάλι φέτος», ανέφερε ο Ν. Χατζηνικολάου, όταν ρωτήθηκε για το θέμα από ακροατή του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από το κανάλι, το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφαν να ήταν μόνο για την εκπομπή «Στον Ενικό» και όχι για την παρουσία του στα δελτία ειδήσεων του Star, καθώς αδυνατούσε να συνεχίσει λόγω κόπωσης.

Το αίτημά του έγινε δεκτό από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, ωστόσο «πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο, για δύο μήνες;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Χατζηνικολάου, προσθέτοντας πως για αυτόν τον λόγο δεν θα έχει τηλεοπτική στέγη φέτος.

«Δεν το βλέπω… Που να τον έχουμε τον Ενικό; Τέλη Ιουνίου τελείωσε συμβόλαιο μου με το Star. Για λόγους κόπωσης ζήτησα να μην είμαι στο δελτίο και να έχω μόνο την εκπομπή. Το δέχθηκε το κανάλι και τους ευχαριστώ πολύ. Τελικά δεν υπογράψαμε, πως να υπογράψουμε συμβόλαιο για 2-3 μήνες;» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.