ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληρή απάντηση Χ. Κλυνν στον Αντ. Σρόιτερ [φωτό]

Σκληρή απάντηση Χ. Κλυνν στον Αντ. Σρόιτερ [φωτό]

Απάντηση στο ξέσπασμα αγανάκτησης του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ, έδωσε μέσω Facebook, ο Χάρρυ Κλυνν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σρόιτερ ανήρτησε στο Facebook ένα κείμενο προς όλους όσους πανηγυρίζουν με το κλείσιμο των καναλιών.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί έτσι πιστεύεις ότι παίρνει γεύση, από τη δική σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας “σκατόψυχος”. Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρό. Ο άλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα του, μπορεί και όχι. Εσύ πάλι, πάντα “σκατόψυχος” θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ. Γιατί δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικό σου καλό, αλλά για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν..».

«Καλά τα λες φίλε Αντώνη Σρόιτερ στον Έλληνα “σκατόψυχο” που “χαίρεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος γιατί έτσι πιστεύει ότι παίρνει γεύση, από τη δίκη του μιζέρια” αλλά στο τέλος που απειλείς, “περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν…” γίνεσαι κι εσύ ένα μ’ εκείνον… Σκατόψυχος!», απάντησε ο Χάρρυ Κλυν.

pgoth

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.