ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Αλκαλάι (Star) για άδειες: «Τεράστια αντισυνταγματικότητα»

Κ.Αλκαλάι (Star) για άδειες: «Τεράστια αντισυνταγματικότητα»

Για «τεράστια αντισυνταγματικότητα» μίλησε ο γενικός διευθυντής του STAR, Κάρολος Αλκαλάι αναφορικά με τη διαδικασία αδειοδότησης των εθνικών τηλεοπτικών συχνοτήτων, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα ακυρωθεί», σε συνέντευξή του.

«Το Σύνταγμα της χώρας αξίζει πάνω από 246 εκατομμύρια ευρώ», τόνισε με νόημα προσθέτοντας ότι τη δικαιοδοσία πάνω στις συχνότητες την έχει το ΕΣΡ και την ευθύνη της συγκρότησής του έχει η Βουλή – «είναι στο Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά, και πως «δυστυχώς το Σύνταγμα δεν έχει προβλέψει τι γίνεται αν δεν φτιάξουν τα κόμματα της Βουλής». Υπενθύμισε δε πως εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ «κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβριο».

Επιπλέον, ο κ. Αλκαλάι ξεκαθάρισε πως «είναι ψέμα αυτό που αναπαράγεται, ότι πρώτη φορά πλήρωσαν (σσ. τα κανάλια) και μέχρι τώρα δεν είχαν πληρώσει ποτέ. Εμείς είχαμε πληρώσει 18 εκατομμύρια».

Όσον αφορά το μέλλον του Star, ο γενικός διευθυντής του είπε πως «θα δούμε τις θεματικές άδειες» γιατί αν ένα θεματικό κανάλι είναι ελκυστικό στον κόσμο, «θα έχει μία αξιοπρεπή τηλεθέαση. Ας μην έχει δελτία ειδήσεων, δεν πειράζει, και θα διεκδικήσει διαφήμιση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επανέλαβε την πρόβλεψή του πως το διαγωνισμό θα τον καταργήσει η δικαιοσύνη, ενώ προέβλεψε πως αν η διαδικασία προχωρήσει, περίπου 1400 άνθρωποι θα μείνουν θεωρητικά χωρίς δουλειά. «Αν για 246 εκατομμύρια, αξίζει να καταλύσουμε το Σύνταγμα, θα μπορούσαμε να το καταλύσουμε για 2,5 και για 5 δισ. να το ευχαριστηθούμε κιόλας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.