ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Χατζηνικολάου: «Εύχομαι να παραμείνει ανοιχτό το STAR»

Ν.Χατζηνικολάου: «Εύχομαι να παραμείνει ανοιχτό το STAR»

Στις επόμενες κινήσεις του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών αναφέρθηκε ξανά ο Νίκος Χατζηνικολάου εκφράζοντας την ευχή το STAR να μείνει ανοιχτό.

«Η ευχή μου είναι να μείνει ανοιχτό το STAR και να συνεχίσω εκεί» είπε ο δημοσιογράφος δύο ημέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι δεν θα εμφανιστεί φέτος στην τηλεόραση.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον είπε ότι «δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μην πιστεύετε ότι διαβάζετε».

Εξηγώντας, δε, ξανά την απόφασή του να μην συνεχίσει, προς το παρόν, την τηλεοπτική εκπομπή του είπε ότι ήταν απόφαση «στην οποία τον οδήγησε αναγκαστικά η απόφασή να μην δοθεί άδεια στο STAR».

«Εύχομαι να μπορέσω να συνεχίσω στο STAR αλλά δεν μπορώ να ξεκινήσω εκπομπή πριν βγουν οι δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο νόμος και η διαδικασία χορήγησης αδειών είναι αντισυνταγματική. Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι άδειες δίνονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και όχι από την κυβέρνηση» κατέληξε τις αναφορές του στο θέμα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.