Με παρέμβαση εισαγγελέα το υλικό από τις κάμερες μέσα από τη δημοπρασία στον Alpha

Με παρέμβαση εισαγγελέα το υλικό από τις κάμερες μέσα από τη δημοπρασία στον Alpha

Δεκτό έγινε το αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού “ALPHA” και του νομικού του εκπροσώπου, καθηγητή, Πάνου Λαζαράτου, να του παραδοθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας δημπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την παραγγελία έδωσε η εισαγγελέας, Ροζαλία Λάλλη. “Να χορηγηθούν τα αιτηθέντα απο τη ΓΓΕΕ λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αφαιρουμένων των ευαίσθητων προσπικων δεδομενων”,αναφέρει η παραγγελία της κυρίας Λάλλη.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας δίνει εντολή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στην Αρχη Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πρώτον να μην καταστραφεί το υλικό των καμερών απο τις 66 ώρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και δεύτερον να παραδοθεί προς μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Alpha ζήτησε σήμερα το πρωί ζητησε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν επι 66 ώρες όσα έγιναν κατα τη δημοπράτηση των τηλεοπτικων αδειών, με αίτηση που κατέθεσε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος τόσο στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όσο και στην Αρχή Προστασίας Δεδομενων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το έγγραφο ο σταθμός ζητεί να μελετήσει το υλικό αυτό, που απεικονίζει όλα έγιναν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας, ώστε να θεμελιώσει “την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επχιειρηματία Ιβάν Σαββίδη”, την οποία ηδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί απο τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ αυτού του λόγου, ολόκληρη η δημοπρασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία ο τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε και τη σχετική παραγγελία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κάτι που έγινε δεκτό τελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.