ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στα χέρια της κυρίας Ε.Ράϊκου και των εισαγγελέων Διαφθοράς η μηνυτήρια αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha

Στα χέρια της κυρίας Ε.Ράϊκου και των εισαγγελέων Διαφθοράς η μηνυτήρια αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha

Στα χέρια της κυρίας Ελένης Ράϊκου και των εισαγγελέων Διαφθοράς βρίσκεται πλέον η μηνυτήρια αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στο πλαίσιο της υπόθεσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι εισαγγελείς αναμένεται να διερευνήσουν διεξοδικά τα στοιχεία της 70σέλιδης μήνυσης του καθηγητή κ. Πάνου Λαζαράτου που είχε κατατεθεί για λογαριασμό του Alpha, μεταξύ των οποίων και αυτά που αφορούν το πόθεν έσχες Καλογρίτσα, καθώς – σύμφωναμε τον Alpha – έγινε πλημμελής έλεγχος.

Η εν λόγω μήνυση, πάντως, στρέφεται κατά της 5μελούς επιτροπής ελέγχου των πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού, καθώς και του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριου Κρέτσου, που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό της  αρμόδιας επιτροπής. Αφορά το αδίκημα της κακουργηματικής ψευδούς βεβαίωσης, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι κατά την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς ο κ. Λαζαράτος είχε υπογραμμίσει την απουσία παρέμβασης των εισαγγελικών αρχών στα του διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο Παρασκευή, ημέρα που η υπόθεση συζητείται η υπόθεση στο ΣτΕ, ο κ.Λαζαράτος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σχετικά με τον διαγωνισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.