ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ναταλία Γερμανού ή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδαν το σαββατοκύριακο;

Ναταλία Γερμανού ή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδαν το σαββατοκύριακο;

Τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen για την τηλεθέαση των δύο πρωινών εκπομπών;

Δύο πρώην συνεργάτιδες σε δυο εκπομπές ίδιου περιεχομένου προβάλλονται απέναντι από αυτό το σαββατοκύριακο, μετά και την πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Αν μη τι άλλο, αυτή η τηλεοπτική μάχη έχει ενδιαφέρον στη βάση της. Ποιο κανάλι επέλεξαν το πρωί της Κυριακής οι τηλεθεατές;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο γενικό σύνολο η Ναταλία Γερμανού έμεινε πάνω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με 10,3% έναντι 9,6%. Στο κοινό 15 -44 όμως το Σπίτι μου σπιτάκι μου πέρασε μπροστά με 12,2% ενώ το Επιτέλους Σαββατοκύριακο περιορίστηκε στο 8,3%. Ομοίως όπως και το Σάββατο το παιδικό πρόγραμμα του STAR κέρδισε το δυναμικό κοινό εκείνες τις ώρες, ενώ η εκπομπή Ακραίως βρέθηκε πολύ μπροστά στο γενικό σύνολο στο διάστημα προβολής της με 20,5%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.