ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπροστά με διαφορά ο Alpha στο δυναμικό με Έλα στη θέση μου και Μουρμούρα

Μπροστά με διαφορά ο Alpha στο δυναμικό με Έλα στη θέση μου και Μουρμούρα

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση των σειρών των δύο καναλιών;

Ήδη από την πρεμιέρα της η σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μπήκε με φόρα και ενισχυμένη με τα νέα της ζευγάρια στη μάχη για την τηλεθέαση στην prime time ζώνη και στις πρώτες αναμετρήσεις φαίνεται πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος για το Μπρούσκο. Το βράδυ της Δευτέρας η Μουρμούρα έκλεισε με 25,3% στο γενικό σύνολο και 31,2% στο δυναμικό κοινό ενώ ο αντίπαλος της στον ΑΝΤ1, το Μπρούσκο συγκέντρωσε το 20,5% της τηλεθέασης και το 14,7% στο κοινό 15-44 που έδωσε ξεκάθαρη νίκη στον Alpha με 15 μονάδες διαφορά στο διάστημα της κοινής τους προβολής.

Όσο για τα Δίδυμα Φεγγάρια και το νέο Έλα στη θέση μου, εκεί οι τηλεθεατές εξακολουθούν να διχάζονται με την σειρά του ΑΝΤ1 να κερδίζει στο γενικό σύνολο με 22,7% έναντι 17,1% στον Alpha, και το Έλα στη θέση μου να περνά ή και περισσότερες μονάδες μπροστά στο δυναμικό κοινό συγκεντρώνοντας ποσοστό 25,3% έναντι 10,7% που έκαναν τα Δίδυμα Φεγγάρια.

Γενικό σύνολο

Δίδυμα Φεγγάρια 22,7%

Έλα στη θέση μου 17,1%

Μπρούσκο 20,5%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 25,3%

Δυναμικό κοινό

Δίδυμα Φεγγάρια 10,7%

Έλα στη θέση μου 25,3%

Μπρούσκο 14,7%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 31,2%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.