Το MTV ετοιμάζει την μεταφορά του «War Of the Worlds»

Το MTV ετοιμάζει την μεταφορά του «War Of the Worlds»

Σύμφωνα με το Deadline, το MTV ετοιμάζει το «War Of the Worlds», την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του H. G. Wells. Η δημοφιλής sci-fi νουβέλα του Wells, εκδόθηκε το 1898 και απoτέλεσε την πηγή έμπνευσης για ραδιοφωνικά show, βιβλία comic, επιστήμονες και κινηματογραφικά φίλμ, με πιο πρόσφατο το πολύ αξιόλογο φίλμ του 2005 που σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg.

«Κανείς δεν πίστευε ότι αυτός ο κόσμος παρακολουθούνταν στενά και έντονα απο όντα με ανώτερη νοημοσύνη απο αυτή του ανθρώπου. Οι ‘πολυάσχολοι’ άνθρωποι ήταν απασχολήμενοι με τις δικές τους υποθέσεις και κανείς δεν σκέφτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια κάποιος τους μελετούσε τόσο στενά, όσο ένας επιστήμονας που εξετάζει τους μικροοργανισμούς που βρίσκονται μέσα μια σταγόνα νερού κάτω απο το μικροσκόπιο. Με αδιαφορία και εφησυχασμό, ο άνθρωπος διέσχισε την Γή εκτελώντας τα σχέδια του, μέσα στην ασφάλεια της αυτοκρατορίας του.

Είναι πιθανό οι οργανισμοί κάτω απο μικροσκόπιο να έπραξαν το ίδιο. Κανείς δεν σκέφτηκε τους αρχαιότερους κόσμους του διαστήματος σαν πιθανούς κινδύνους για τον άνθρωπο. Και αν κάποιοι το έκαναν, αυτό ήταν για να αποκλείσουν την πιθανότητα της ύπαρξης ζωής επάνω σε αυτούς.

Οι πνευματικές συνήθειες εκείνων των ημερών ήταν πραγματικά πολύ περίεργες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, οι άνθρωποι της Γής φαντάζονταν ότι υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στον Άρη, πιθανότατα κατώτεροι απο αυτούς και έτοιμοι να δεχθούν αποστολές απο την Γή. Ομως στα βάθη του σύμπαντος, μυαλά πολύ ανώτερα απο τα δικά μας, ψυχροί και ανάλγητοι διανοούμενοι, εξέτασαν την Γή με μοχθηρά μάτια και σιγά, αλλά σταθέρα κατέστρωσαν τα απειλητικά για την Γή σχέδια τους.»

Το σενάριο του τηλεοπτικού «War Of the Worlds», θα γράψει ο Andrew Cochran («Teen Wolf», «Adult World»), ενώ την παραγωγή θα συντονίσουν οι Jeff Davis, Josh Barry και Jeff Kwatinetz.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και το βιβλίο του H. G. Wells αποτελεί ένα ιδανικό υπόβαθρο για μια τηλεοπτική σειρά, η υλοποίηση μιας τέτοιας παραγωγής θα απαιτήσει υψηλό επίπεδο παραγωγής και έναν ιδιαίτερα υψηλό προϋπολογισμό που αμφιβάλουμε αν θα διαθέσει το MTV…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.