ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυόταν αρχικά το ρόλο της Penny στο Big Bang Theory – Δείτε και κρίνετε (εικόνες, vid)

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυόταν αρχικά το ρόλο της Penny στο Big Bang Theory – Δείτε και κρίνετε (εικόνες, vid)

Η αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα το 2007, ενώ έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και στην Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι πρωταγωνιστές της είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους της τηλεόρασης στις ΗΠΑ.

Ίσως όμως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά και αντί για τη γνωστή -και αγαπημένη των ανδρών- Kaley Cuoco, να βρισκόταν μια άλλη ηθοποιός στη θέση της για τον ρόλο της Penny.

Αρχικά, ο ρόλος αυτός είχε το όνομα Katie και υποδυόταν από την ηθοποιό Amanda Walsh. Αποτέλεσμα εικόνας για amanda walsh Αποτέλεσμα εικόνας για amanda walsh Αποτέλεσμα εικόνας για amanda walsh amanda walsh

Εδώ μπορείτε να την δείτε στον πιλότο της σειράς, ο οποίος τελικά απορρίφθηκε.

Η Cuoco χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να πάρει τον ρόλο, αλλά όλοι θα συμφωνούσαν ότι επρόκειτο τελικά για τη σωστή επιλογή.

Ειδικά εάν σκεφτεί κάποιος ότι πλέον βγάζει ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο!

Και αυτή είναι η Kelly Cuoco που πήρε τελικά το ρόλο της Penny: Αποτέλεσμα εικόνας για kaley cuoco

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αποτέλεσμα εικόνας για kaley cuoco
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.