Το «Glitch» στο Netflix (βίντεο)

Το «Glitch» στο Netflix (βίντεο)

Αν και τον τελευταίο καιρό το Netflix έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή του δικού του προγράμματος, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με την απόκτηση των δικαιώματων προβολής των σειρών που προβάλλονται σε άλλα δίκτυα ή σε άλλες χώρες. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το «Glitch», η μεταφυσική σειρά του αυστραλιανού ABC. Η πρώτη σαιζόν της σειράς που δημιούργησαν οι Tony Ayres & Louise Fox έκανε πρεμιέρα στην Αυστραλία, τον Ιούλιο του 2015 αποτελούμενη απο έξι επεισόδια και συνοδεύτηκε απο αρκετά κολακευτικά σχόλια, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ανανέωση της και για μια δεύτερη σαιζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

«Το Glitch εστιάζει στην αγάπη, την απώλεια και το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Η μικρή πόλη Yoorana, μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα στο gothic υπόβαθρο μιας επικής ιστορίας που προέρχεται απο τους πιο απρόσμενους επισκέπτες – τους νεκρούς. Καθώς οι Αναστημένοι ανακαλύπτουν ποιοί είναι και γιατί επέστρεψαν, οι δικοί τους άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανησυχητική νέα πραγματικότητα, που θα δοκιμάσει τα ιδανικά και την πίστη τους. Στη δεύτερη σαιζόν, οι Αναστημένοι αποκαλύπτουν το μυστήριο του πως και γιατί επέστρεψαν, όμως το ταξίδι της συμφιλίωσης και εκδίκησης θα διακοπεί σύντομα απο μια άλλη θανάσιμη απειλή.»

Στη δεύτερη σαιζόν της σειράς που θυμίζει έντονα το γαλλικό «Les Revenants», το Netflix θα εκτελέσει και χρέη συμπαραγωγού με το ABC, κάτι που σημαίνει ότι μεταφυσική τηλεοπτική σειρά θα αποκτήσει υψηλότερο επίπεδο παραγωγής και υψηλότερο προφίλ…

Δείτε το trailer της πρώτης σαιζόν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.