ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε που φίλησε παρουσιαστής νεαρή ηθοποιό σε … ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Δείτε που φίλησε παρουσιαστής νεαρή ηθοποιό σε … ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Ένα πρόσφατο παράδειγμα σεξισμού είναι ένα εξοργιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε live τηλεοπτική εκπομπή της Γαλλίας, όπου ο παρουσιαστής, αγνοώντας επιδεικτικά τις διαμαρτυρίες μιας νεαρής ηθοποιού από την οποία ζητούσε επανειλημμένα να τη φιλήσει, έσκυψε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές και την φίλησε στο στήθος, αφήνοντάς την κυριολεκτικά άφωνη. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στην δημοφιλή γαλλική εκπομπή TPMP, έπειτα από ένα σκετσάκι, στο οποίο η 21χρονη ηθοποιός υποδυόταν την Κιμ Καρντάσιαν και ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής έπαιζε τον ληστή. 

Μετά την «απελευθέρωσή» της, ο Μισέλ Μερ είπε στην «Κιμ» Σοράγια ότι έπρεπε να τον φιλήσει για να του δείξει την ευγνωμοσύνη της. 

Αμήχανη, η κοπέλα αρνήθηκε να τον φιλήσει. Η ξεκάθαρη άρνησή της ωστόσο δεν αποθάρρυνε τον Μερ και τους άλλους παρουσιαστές από το να συνεχίσουν να την παρενοχλούν, πιέζοντάς την να τους δώσει ένα φιλί και ρωτώντας την γιατί «δεν τους έκανε τη χάρη». 

Παρά τις συνεχείς της αρνήσεις, ο Μερ αποφάσισε τελικά να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες της και να τη φιλήσει με το ζόρι στο μάγουλο. Ωστόσο, όταν η κοπέλα έστρεψε το πρόσωπό της στην άλλη πλευρά για να αποφύγει το φιλί του, ο ανεκδιήγητος παρουσιαστής έσκυψε και φίλησε το στήθος, αφήνοντάς την αποσβολωμένη με το θράσος του. 

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.