ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Παππάς: «Θα γυρίσουμε στα παλιά κανάλια αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός» (βίντεο)

Ν.Παππάς: «Θα γυρίσουμε στα παλιά κανάλια αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός» (βίντεο)

Το Ανώτατο Δικαστήριο, δεν έκανε δεκτές τις προσφυγές, αποφάσισε να μπει στην ουσία της υπόθεσης, είπε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Η ΝΔ έχει εγκλωβιστεί στη παγίδα της απόφαση να μην συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Θα ήταν καλό για τη δημοκρατία μας να προσαρμοστεί στη πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

«Είναι ανήθικο τις όποιες εξελίξεις να τις συνδέουν με τις προσωπικές στιγμές του οποιουδήποτε. Δεν αφορούν κανέναν, να μείνουν έξω από την αντιπαράθεση», σημείωσε.

Αν το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τα κανάλια και αν αυτό θα προκαλέσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις είπε πως τα συμφέροντα επιθυμούν να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις. «Είναι ηλίου φαεινότερο και το προδικάζουν και κάποιες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ.

«Αν έχουμε μία τέτοια εξέλιξη είπε ο κ. Παππας, «γυρίζουμε σε ένα καθεστώς που είναι αντισυνταγματικό. Η ΝΔ καλεί τους δικαστές να βγάλουν λεφτά από το δημόσιο ταμείο και να επιστρέψουν στους καναλάρχες».

«Δέχονται πιέσεις οι δικαστές από επιχειρηματικά συμφέροντα; Είναι προφανές ότι υπάρχουν αυτά τα συμφέροντα. Τα δελτία ειδήσεων δεν ασχολούνται με την ενημέρωση των πολιτών, αλλά με την υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών», τόνισε ο κ. Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Το πρόβλημα με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι εμφανίζεται ουραγός αυτών των συμφερόντων», πρόσθεσε.

«Αλλαξε το παράδειγμα των σχέσεων διαπλοκής με την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει το καθεστώς νομιμότητας με τη χορήγηση προηγούμενης άδειας, σύμφωνα με το Σύνταγμα».

«Εχει υπάρξει ένα τηλεοπτικό παρακράτος, η κυβέρνηση κι εγώ έχουμε υποστεί επιθέσεις»,  υπογράμμισε.

Για τις θεματικές άδειες είπε ότι θα δοθούν σύντομα και ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να συγκροτηθεί το ΕΣΡ για να αναλάβει τον σχετικό διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος χαρακτήρισε «ζήτημα πολιτικής βούλησης» τη μάχη κατά της διαπλοκής και κάλεσε τη ΝΔ να εξηγήσει γιατί δεν έκανε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδεις. «Ποιος τους πίεσε να μη το κάνουν;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.    

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.