ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φήμες για αποδέσμευση 2,5 εκ. ευρώ στο Mega – Θα καταβληθούν οι μισθοί Μαΐου-Ιουνίου στους εργαζομένους

Φήμες για αποδέσμευση 2,5 εκ. ευρώ στο Mega – Θα καταβληθούν οι μισθοί Μαΐου-Ιουνίου στους εργαζομένους

Και πάλι στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καθώς αποδεσμεύονται 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος Α.Ε. την στιγμή που εξομαλύνονται οι συνθήκες λειτουργίας του.

Σύμφωνα με δημοσίευματα, μετά και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στο Mega στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, τα χρήματα θα διατεθούν στους εργαζόμενους. Με υπολογισμούς προκύπτει πως το ποσό αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο μισθοί σε όλους τους εργαζόμενους στο κανάλι. Πρόκειται για τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, δεδομένου ότι εκείνο το χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι δεν είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Τα χρήματα θα δοθούν σε όλους ανεξαιρέτως και θα χρειαστούν δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες να καταβληθούν για τεχνικούς λόγους.

Σε επόμενη φάση, σημειώνεται στο ρεπορτάζ, το κανάλι προσανατολίζεται σε πλήρη εγρήγορση ως προς τη λειτουργία του αλλά και το να απαντήσει σε όλες τις σκληρές κατηγορίες της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.