ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Κρέτσος: «Η απόφαση του ΣτΕ κατά μία έννοια είναι ένα ριφιφί» (βίντεο)

Λ.Κρέτσος: «Η απόφαση του ΣτΕ κατά μία έννοια είναι ένα ριφιφί» (βίντεο)

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, είπε «η προσωπική μου άποψη είναι ότι η απόφαση αυτή του ΣτΕ κατά μία έννοια είναι ένα ριφιφί»

«Παίρνουν χρήματα που προορίζονταν για αυτούς που τα έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και τα δίνουν στους έχοντες και κατέχοντες» σημείωσε ο κ. Κρέτσος.

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ότι είπε η κ. Γεροβασίλη είναι αληθές, δεν είπε ψέματα, είναι αλήθεια ότι το ΣτΕ έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, έκρινε συνταγματικό τον ΕΝΦΙΑ, έχει πάρει μία σειρά από αποφάσεις οι οποίες ενδεχομένως είναι εναντίον της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.»

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.