ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αιματοβαμμένα Lego σε αναπαράσταση της πρεμιέρας του Walking Dead (φωτό, βίντεο)

Αιματοβαμμένα Lego σε αναπαράσταση της πρεμιέρας του Walking Dead (φωτό, βίντεο)

Περίπου μια εβδομάδα έχει περάσει από την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του «The Walking Dead», που έλυσε με τον πιο αιματηρό και βάναυσο τρόπο το πολυσυζητημένο cliffhanger με το οποίο είχε κλείσει η προηγούμενη σεζόν και άνοιξε νέες συζητήσεις, προκαλώντας αντιδράσεις για τις σαδιστικές τακτικές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Επειδή όμως όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα με μερικά Lego, ένας animator με το ψευδώνυμο Kristo499 ανέλαβε να ξαναγυρίσει τις πιο σημαντικές (και φρικαλέες) σκηνές του πρώτου επεισοδίου χρησιμοποιώντας μεταποιημένες φιγούρες Lego για να «ερμηνεύσουν» τον παρανοϊκό Νίγκαν και την τρομοκρατημένη ομάδα του Ρικ.

Ετσι μπορείτε πλέον να απολαύσετε τον Νίγκαν να πολτοποιεί κεφάλια με τη Λουσίλ του, αλλά με τον ελαφρώς λιγότερο σοκαριστικό αντίκτυπο που έχουν μερικές αιματοβαμμένες φιγούρες Lego.

Τώρα που το σκεφτόμαστε, ίσως αυτή είναι μια καλή εναλλακτική για όσους έχουν ευαίσθητα στομάχια, αλλά θέλουν ωστόσο να μάθουν ποιοι αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς βρήκαν τραγικό τέλος.

Παρ’ όλα αυτά, θυμάστε εκείνη την εποχή όπου τα Lego ήταν απλώς αθώα παιδικά παιχνίδια; Ε, λοιπόν, αυτή η εποχή έχει περάσει πια ανεπιστρεπτί…

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το χαρούμενο βίντεο. Φυσικά και περιέχει spoilers για όσους (λέμε τώρα) δεν έχουν δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.