ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κριστιάνο Ρικάρντο ντα Κόστα: Από τα γήπεδα, στο κρεβάτι της Μ.Αλεξάνδρου και από εκεί… στα Jumbo! (video)

Κριστιάνο Ρικάρντο ντα Κόστα: Από τα γήπεδα, στο κρεβάτι της Μ.Αλεξάνδρου και από εκεί… στα Jumbo! (video)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο πρωταγωνιστής της νέας διαφήμισης του Jumbo είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό… και «σκόραρε» στο κορμί της Μαρίας Αλεξάνδρου.

Ο γνωστός αρχικά ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα που έχει περάσει από Άρη, Πανιώνιο και Θρασύβουλο πρωταγωνιστεί στην ταινία «Στο κρεβάτι με τη Μαρία Αλεξάνδρου» με παρτενέρ την ομώνυμη ηθοποιό.

Ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο Κριστιάν ντα Κόστα είχε στενή σχέση με τη γνωστή σταρ Μαρία Αλεξάνδρου, με την οποία βιντεοσκόπησαν τις προσωπικές τους στιγμές και τις προώθησαν στη Sirina, που «αξιοποίησε» το βίντεο…

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής Ρικάρντο Κριστιάν ντα Κόστα συμμετέχει σε κάτι τέτοιο, αφού είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πριν από μερικά χρόνια και στην ταινία «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή», στην οποία υποδυόταν έναν παίκτη που έκανε σ eξ με μια 40άρα δημοσιογράφο.

Ο ποδοσφαιριστής Ρικάρντο Κριστιάν ντα Κόστα, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Θρασύβουλου τη σεζόν 2012-2013, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είχε γνωρίσει τη Μαρία Αλεξάνδρου στο περιθώριο φωτογράφισης, όπου ήρθαν “πολύ κοντά”, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να προωθήσουν τις προσωπικές τους στιγμές στη «Sirina».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.