ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκάφα ολκής από το CNN! Αντί για σήριαλ έπαιζε επί μισή ώρα … hardcore πορνό (φωτό)

Γκάφα ολκής από το CNN! Αντί για σήριαλ έπαιζε επί μισή ώρα … hardcore πορνό (φωτό)

Το αμερικάνικο κανάλι CNN προχώρησε χθές το βράδυ σε μια γκάφα ολκής καθώς έπαιξε κατά λάθος για μισή ώρα χάρντκορ πορνό.

Το λάθος οφείλεται στο RCN, έναν  τοπικό πάροχο καλωδιακής τηλεόρασης στο New Jersey που παρέχει την εκπομπή του CNN στην πόλη.

Παρότι οι θεατές είχαν συντονιστεί για ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς Parts Unknown του Anthony Bourdain, δεν πήραν (μάλλον) ακριβώς αυτό που ήθελαν εφόσον το πρόγραμμα αντικαταστάθηκε με ακατάλληλο βίντεο με τις περιπέτειας της τρανσέξουαλ πορνοστάρ Riley Quinn. partsunknown

Δυστυχώς μόνο οι θεατές στη Βοστώνη είχαν τη χαρά να ζήσουν αυτό το έπος το βράδυ της Πέμπτης.

Μισή ώρα μετά κατέβηκε από τον άερα και το κανάλι του CNN.

Δεν έχει εξακριβωθεί αν το περιστατικό ήταν απλό λάθος – παρότι είναι αρκετά δύσκολο να φανταστεί κανείς πως γίνεται να το κάνεις αυτό κατά λάθος – ή αν κάποιο τρολ έκανε το κατόρθωμα της ζωής του.

Δεν έχει εξακριβωθεί επίσης το πως ακριβώς το κατάφεραν να συνεχιστεί το show για μισή ώρα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το CNN να σχολιάσει το συγκεκριμένο κατόρθωμά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.