Μόνικα Μπελούτσι: Απέδειξε ακόμη μία φορά γιατί παρά τα 52 χρόνια της θεωρείται μία από τις πιο ερωτικές γυναίκες στον κόσμο (φωτό, βίντεο)

Μόνικα Μπελούτσι: Απέδειξε ακόμη μία φορά γιατί παρά τα 52 χρόνια της θεωρείται μία από τις πιο ερωτικές γυναίκες στον κόσμο (φωτό, βίντεο)

Η Μόνικα Μπελούτσι στην ηλικία των 52 ετών έρχεται να αποδείξει για ακόμα μία φορά πως μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία μπορεί να είναι θελκτική, σέξι και αισθησιακή. Η Ιταλίδα στη βραβευμένη με Emmy σειρά του Amazon «Mozart in the Jungle», ενσαρκώνει μια ντίβα της όπερας με το όνομα Alessandra και πρωταγωνιστεί σε μια ανεπανάληπτη ερωτική σκηνή.

Σε αυτή τη σκηνή, η Μπελούτσι, και ο συμπρωταγωνιστής της καταλήγουν στο κρεβάτι και απολαμβάνουν μια βραδιά πάθους. H 52χρονη καλλονή βγάζει τα  τα ρούχα της και αποκαλύπτει στη σκηνή το χυμώδες στήθος της. 

Ο σεναριογράφος και παραγωγός του σήριαλ, Ρόμαν Κόπολα, δήλωσε ότι η Μπελούτσι ήταν η προφανής υποψήφια για τον ρόλο: «Είναι αυθεντική… Είναι Ιταλίδα, είναι φλογερή, και προφανώς, πολύ όμορφη, ενδιαφέρουσα και δυναμική».

Δείτε τις αισθησιακές εικόνες της ηθοποιού και το τρέιλερ του σίριαλ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
       
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.