ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρωσικό ριάλιτι στέλνει στην Σιβηρία 30 παίχτες όπου επιτρέπεται ακόμη και ο φόνος ή ο βιασμός (φωτό, βίντεο)

Ρωσικό ριάλιτι στέλνει στην Σιβηρία 30 παίχτες όπου επιτρέπεται ακόμη και ο φόνος ή ο βιασμός (φωτό, βίντεο)

Η ρωσική τηλεόραση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ριάλιτι καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει το «Game2: Winter», ένα ριάλιτι στα πρότυπα του γνωστού blockbuster «Hunger Games»

Τριάντα άτομα θα μείνουν μέσα στην ερημιά της Σιβηρίας, υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα οποία θα πρέπει να επιβιώσουν με κάθε κόστος. 

Όλα επιτρέπονται σε αυτό το περίεργο τηλεοπτικό σόου, από την κατανάλωση αλκοόλ, τις μάχες σώμα με σώμα, τους βιασμούς ακόμα και τους φόνους, όπως αναφέρει ο διοργανωτής και εκατομμυριούχος από τη Ρωσία.Οι διαγωνιζόμενοι για να επιβιώσουν και να κερδίσουν το χρηματικό βραβείο των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, θα έχουν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και θα πρέπει να κυνηγούν και να ψαρεύουν ώστε να μπορούν να τρέφονται.

Ο άνθρωπος πίσω από το ριάλιτι, ο εκατομμυριούχος Γιεβγένι Πιατκόφσκι, αναφέρει πως η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη αν κάτι συμβεί στους συμμετέχοντες και πως αυτό θα υπάρχει και υπογεγραμμένο σε ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί τους.

Ο κάθε ένας από τους 30 διαγωνιζόμενους θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 157.000 ευρώ, ενώ κάποιοι «τυχεροί» από αυτούς θα επιλεγούν από ηλεκτρονική κληρωτίδα και θα συμμετάσχουν δωρεάν. hngsibr2hngsibr3hngsibr5hngsibr6hngsibr7hngsibr8hngsibr9hngsibr10hngsibr1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.