ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

11 νέα είδωλα του Hollywood που είναι έτοιμα να κατατροπώσουν τα παλιά (φωτό)

11 νέα είδωλα του Hollywood που είναι έτοιμα να κατατροπώσουν τα παλιά (φωτό)

Από εκεί που έκαναν περάσματα σε ταινίες σε σειρές γίνονται πρωταγωνιστές.

Το Hollywood είναι ένα μέσο που παράγει συνεχώς stars αλλά φαίνεται πως κάποιοι από αυτούς ήρθαν για να μείνουν. Ορίστε 11 νέα είδωλα του Hollywood που είναι έτοιμα να κατατροπώσουν τα παλιά.

Liam Hemsworth, 26 actors01-risegr

Αδερφός του Chris Hemsworth, ο οποίος όμως έγινε διάσημος όχι χάρη σε αυτόν, αλλά  λόγο του ρόλου του στο Hunger Games!

Douglas Booth, 24 actors02-risegr

Τα πηγαίνει ήδη πολύ καλά καθώς έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως  Emma Watson και Mila Kunis. Το μέλλον είναι μπροστά του!

Richard Madden, 30 actors03-risegr

Μετά τον ρόλο του Robb Stark στο Game Of Thrones, άνοιξαν πολλές πόρτες για τον Richard. Ελπίζουμε μετά τον ρόλο του ως πρίγκιπα στην ταινία της Χιονάτης να τον δούμε και αλλού.

Eddie Redmayne, 35 actors04-risegr

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτόν. Ανεβαίνει όλο και πιο γοργά τα τελευταία χρόνια κι αυτό φαίνεται από τους ρόλους τους οποίους ερμηνεύει και την αναγνώριση που έχει από κοινό και κριτικούς. Ω ναι, έχει κι ένα Oscar.

Henry Cavill, 33 actors05-risegr

Έχει κάψει πολλές κοριτσίστικες καρδούλες και είναι σίγουρα ο καλύτερος Superman που είδαμε τα τελευταία χρόνια!

Jake Gyllenhaal, 36 actors06-risegr

Οι τελευταίες του δουλειές (Southpaw, Nocturnal Animals, Demolition) είναι πραγματικά πολύ καλές  και το ταλέντο του πλέον δύσκολα αμφισβητείται.

Chris Pratt, 37 actors07-risegr

Η καριέρα του πήρε πραγματικά πολύ τα πάνω της μετά το Guardians of the Galaxy. Εκτός όλων των άλλων από τότε διατηρείται σε τέλεια φόρμα, δες εδώ.

Charlie Hunnam, 36 actors08-risegr

Μετά την συμμετοχή του σε σειρές όπως το Sons of Anarchy, τον εμπιστεύτηκε ο Guillermo del Toro και φέτος τον περιμένουμε στο ρόλο του νεαρού βασιλεία Αρθούρου στην νέα ταινία του Guy Ritchie.

Ryan Reynolds, 40 actors09-risegr

Το χιούμορ του απλά δεν υπάρχει και μπορεί να τον ήξερες από πριν, αλλά το μεγάλο μπαμ το έκανε με τον Deadpool. Τον αγαπάμε απλά!

Jesse Eisenberg, 33 actor10-risegr

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μετά το ρόλο του Mark Zuckerberg στο Social Network για τον οποίο μάλιστα έχει προταθεί για Oscar καλύτερου ηθοποιού. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην τελευταία ταινία του Woody Allen. Καθόλου άσχημα!

Kit Harington, 30 actor11-risegr

Eίναι ο Jon Snow στο Game Of Thrones και περιμένουμε να τον δούμε στο The Death and Life of John F. Donovan στο πλευρό της Natalie Portman.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: rise.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.