ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O φασισμός των οπαδών του Συστήματος Ομπάμα-Χίλαρι – Έσπασαν το αυτοκίνητο του Larry King επειδή υποστηρίζει Ν.Τραμπ

O φασισμός των οπαδών του Συστήματος Ομπάμα-Χίλαρι – Έσπασαν το αυτοκίνητο του Larry King επειδή υποστηρίζει Ν.Τραμπ

Ο Larry King ισχυρίζεται πως διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, τύπου SUV, στην Ουάσινγκτον την περασμένη Παρασκευή, όταν ξέσπασαν οι ταραχές μετά τη φαντασμαγορική εκδήλωση ορκωμοσίας του Donald Trump.

Ο φημισμένος δημοσιογράφος είχε έρθει να καλύψει την εκδήλωση για τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται. Όμως, δύο ώρες μετά την τελετή ορκωμοσίας, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το όχημά του μπήκε στο στόχαστρο σε μια πρωτοφανή έξαρση βίας στην Περιφέρεια της Κολούμπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα του προσωπικού SUV μου και πολλά άλλα αυτοκίνητα,” έγραψε ο King στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Πριν από αυτό το περιστατικό, ο εκκεντρικός δημοσιογράφος είχε εκφράσει θετικά σχόλια για την ιστορική ημέρα, αλλά και το νέο πλανητάρχη. «Τιμή μου να παραβρεθώ στην ανάληψη των νέων καθηκόντων αυτού του σπουδαίου Αμερικανού», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.