Οι celebrities του Survivor

Οι celebrities του Survivor

Το «Survivor», που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό. Μια ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Το Survivor Ελλάδας ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές έχουμε δει. Θα πάρουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες celebrities του «Survivor» είναι:

Από άντρες και με αλφαβητική σειρά:

-Ο ηθοποιός Χρίστος Βασιλόπουλος

-Ο ράπερ ΒΟ

-Ο αθλητής της υδατοσφαίρισης, Κώστας Κοκκινάκης

-Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος

-Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης

Ενώ οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος είναι, με αλφαβητική σειρά:

-Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

-Η αθλήτρια του Μουάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάνα  Καλλέργη

-Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου

-Η ηθοποιός (και κόρη του Λευτέρη Πανταζή) Κόνι Μεταξά

-Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες

-Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο project του ΣΚΑΙ θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα στις οθόνες μας από τον Φεβρουάριο, ενώ ο παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.