ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Κυριακού: «Ο όμιλος ΑΝΤ1 σημειώνει διαρκώς επιτυχίες»

Θ.Κυριακού: «Ο όμιλος ΑΝΤ1 σημειώνει διαρκώς επιτυχίες»

Εναν πολύ σημαντικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΑΝΤ1 με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017.

Στην ομιλία του προς όλους τους εργαζομένους, τα στελέχη και τους συνεργάτες του ΑΝΤ1, ο κ. Κυριακού ανέλυσε βάσει τεκμηρίων ότι ο όμιλος βρίσκεται σε ρυθμό σταθερής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του τόσο ως προς την ποιότητα όσο και γεωγραφικώς. Παραθέτοντας τα πιο σημαντικά αριθμητικά δεδομένα για καθέναν από τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ο ΑΝΤ1, ο κ. Κυριακού σκιαγράφησε το προφίλ ενός υποδειγματικού ομίλου εταιρειών ΜΜΕ. Επιγραμματικά, παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται και δυστυχώς βαθαίνει, ο Ομιλος ΑΝΤ1 σημειώνει διαρκώς επιτυχίες. Κόντρα στο ζοφερό κλίμα που επικρατεί στην αγορά εργασίας, αυξάνει το ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις του, εντάσσοντας νέους εργαζομένους. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο κ. Κυριακού, ως επικεφαλής του Ομίλου ΑΝΤ1 και CEO, απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους όσοι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της Νο 1 επιχείρησης media στην Ελλάδα – και όχι μόνο. «Dream team των ελληνικών media», χαρακτήρισε τους εκατοντάδες ανθρώπους του ΑΝΤ1 ο κ. Κυριακού, ευχαριστώντας τους θερμά για την καθοριστική συμβολή τους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του ομίλου κατά το 2016. 

Ο κ. Κυριακού έκανε μια σύντομη αλλά πολύ ουσιώδη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, «μια χρονιά γεμάτη δράση, αγωνία και σκληρή δουλειά», όπως είπε. «Παρά τις δυσκολίες όμως, το 2016 ο Ομιλος Antenna δεν σταμάτησε να μετρά πρωτιές», τόνισε ο κ. Κυριακού. Συνέχισε επισημαίνοντας ότι «ο ΑΝΤ1 TV παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης κατακτώντας το ιστορικά υψηλότερο μερίδιο της διαφημιστικής δαπάνης. Τα ραδιόφωνά μας και τα περισσότερα περιοδικά μας ήταν πρώτα στις κατηγορίες τους. Η Brands Galaxy αναδείχθηκε σε Νο 1 ιστοσελίδα e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου) στην κατηγορία της. Η δισκογραφική μας εταιρεία, η Heaven, ενέταξε δύο ακόμα καταξιωμένους καλλιτέχνες στο δυναμικό της. Δημιουργήσαμε τον AΝΤ1 Next, την πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα που δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του σειρές πριν ακόμη προβληθούν στην τηλεόραση. Το Vice αύξησε την επισκεψιμότητά του κατά 30% και κέρδισε οκτώ βραβεία για τα εξαιρετικά του θέματα. Επίσης, άλλα οκτώ κέρδισαν το Netwix και οι ιστοσελίδες του AΝΤ1». 

Επιτυχίες εκτός Ελλάδος

Ο κ. Κυριακού αναφέρθηκε αναλυτικά και στις δραστηριότητες του Ομίλου πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, όπου οι ρυθμοί επέκτασης είναι αλματώδεις, ενώ υπάρχουν ακόμη πιο φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον: «Η οικογένεια του ΑΝΤ1 συνεχώς μεγαλώνει. Σήμερα δραστηριοποιούμαστε σε 14 χώρες, σε 12 διαφορετικούς κλάδους. Οι εργαζόμενοί μας ξεπερνούν τους 2.500. Σε μια εποχή όπου η ανεργία είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Ελλάδας, το 2016 προσλάβαμε 70 νέους εργαζομένους στον όμιλό μας και 320 στις παραγωγές μας. Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε ξεπερνά τα 46 εκατομμύρια στην ελεύθερη τηλεόραση και έχουμε κάλυψη σε 85 εκατομμύρια σπίτια μέσω καλωδιακών και δορυφορικών δικτύων. Εχουμε 4.500 διαφημιζόμενους σε όλο τον κόσμο. Εχουμε παράξει 160.000 ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων. Τα περιοδικά μας τα διαβάζουν περισσότεροι από 600.000 αναγνώστες τον χρόνο. Ανω των 4.700 φοιτητών έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές μας. Κοντά στα 10 εκατομμύρια ακροατές ακούν τα ραδιόφωνά μας κάθε βδομάδα. Εχουμε πουλήσει περίπου 1.400.000 προϊόντα από τις ιστοσελίδες μας. Εχουμε δημιουργήσει και κυκλοφορήσει περισσότερα από 18.000 τραγούδια. Τέλος, το 2016 είχαμε περισσότερες από 524 εκατομμύρια επισκέψεις στις ιστοσελίδες μας σε όλο τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας την πανηγυρική του ομιλία, ο Antenna Group CEO υποστήριξε ότι η ανοδική πορεία του ομίλου είναι αποτέλεσμα μιας δυνατής και ουσιαστικής εταιρικής στρατηγικής, η οποία θα συνεχιστεί και το 2017 με στοχευμένες κινήσεις, όπως για παράδειγμα την επέκτασή του σε νέες χώρες. Πριν κατέβει από το βήμα, ο κ. Κυριακού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλη την οικογένεια του Ομίλου ΑNT1, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η αποστολή όλων παραμένει σταθερή: να παρέχουμε την καλύτερη ψυχαγωγία και την εγκυρότερη ενημέρωση με κοινωνική ευαισθησία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο. Σας ευχαριστώ όλους για τη σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωσή σας. Συνεχίζουμε γερά, με δύναμη, τόλμη και αισιοδοξία. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.