ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ηλίας Βαλάσης για το ελληνικό Survivor… 14 χρόνια μετά: «Τους τάισα ποντίκια- σαγανάκι χωρίς να το γνωρίζουν»!

Ηλίας Βαλάσης για το ελληνικό Survivor… 14 χρόνια μετά: «Τους τάισα ποντίκια- σαγανάκι χωρίς να το γνωρίζουν»!

Πολλοί αμφισβητούν κατά καιρούς τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor. Το show επιβίωσης έχει ιδιαίτερα συγκεκριμένο concept και οι κανόνες παραμένουν αυστηροί για όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες.

14 χρόνια μετά το τέλος του πρώτου Survivor, ένας από τους πιο διακεκριμένους παίκτες, ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για όσα έζησε τότε. Συγκεκριμένα περιέγραψε τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες πείνας που είχε βιώσει με τους συμπαίκτες του.

«Κάποια στιγμή δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Μόνο καρύδες. Τρώγαμε για πολύ καιρό για εβδομάδες», ανέφερε!

«Είναι δυνατόν να χάσεις τόσα πολλά κιλά ; Χάνεις πάρα πολλά κιλά… είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο. Είχα ψαρέψει γλαράκια, τα είχα ψαρέψει με δίχτυ και ό,τι έφερνα τους έλεγα oyster (στην παραγωγή). Μετά κάτι αυγουλάκια που βρήκαμε από μία χελώνα δεν μπορούσα να τα αφήσω…», περιέγραψε ο Ηλίας Βαλάσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια μάλιστα ανέφερε μία ιστορία που προκάλεσε ανατριχίλα. «Πολλές φορές άκουγα ποντίκια, λέω σκουπίδια δεν έχουν.. καθαρά πολύ! Τους στήνω μία παγίδα… τη μία φορά που πέσαν, λέω θα δοκιμάσω πρώτα εγώ… Δοκίμασα το πρωί το ψαχνό ήταν σαν σπουργίτι. Σαγανάκι εξαιρετικό» διηγήθηκε, ενώ εξήγησε πως κανείς δεν το γνώριζε ότι πρόκειται για ποντίκι!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.