ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

American Gods: Βγήκε στην δημοσιότητα η ημερομηνία της πρεμιέρας (βίντεο)

American Gods: Βγήκε στην δημοσιότητα η ημερομηνία της πρεμιέρας (βίντεο)

Ο Shadow Moon βρίσκεται στη φυλακή. Κρατάει το κεφάλι χαμηλά, αποφεύγει να ρίχνει το σαπούνι στο πάτωμα (άλλωστε είναι και λίγο μυώδης, άρα δεν έχει και μεγάλο πρόβλημα ούτως ή άλλως) και εκτίει την ποινή του.

Τώρα είναι έτοιμος να αναπνεύσει και πάλι καθαρό αέρα. Να επιστρέψει στη γυναίκα του, να βρει μία δουλειά -όσο δύσκολο και να είναι- και να συνεχίσει τη ζωή του. 

Όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα προγραμμάτιζε. Για αυτόν τον λόγο ήρθε η ώρα να γίνει θρήσκος. Δεν έχει σημασία σε ποιον θεό, μια και όλοι τους κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες: από τους αρχαίους Αιγύπτιους θεούς και τις θεότητες των Ινδουιστών, μέχρι τους νέους θεούς, το Internet και τα Media.

Στον δρόμο του Shadow θα βρεθεί ο κ. Wednesday, ένας μυστηριώδης τύπος που θέλει να τον προσλάβει. Τα κίνητρά του, όμως είναι αρκετά ομιχλώδη. Η συνέχεια δίνεται στο “American Gods”, το best seller βιβλίο του Νιλ Γκέιμαν. Ή, για εσάς που είστε περισσότερο της τηλεόρασης, στη μικρή οθόνη και την ομότιτλη μίνι σειρά του Starz, η οποία απέκτησε επιτέλους επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας: 30 Απριλίου. Και πακετάκι με την ανακοίνωση ήρθε και μία αφίσα της σειράς (τη βλέπετε στην αρχή του άρθρου), η οποία θυμίζει αμυδρά “Breaking bad” (φταίει το φόντο και τα χρώματα).

Επίσης, πριν από το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα κάνει ένα πέρασμα από το Φεστιβάλ SXSW στις 11 Μαρτίου. Πρωταγωνιστές είναι ο Ρίκι Γουίτλ στον ρόλο του Shadow και ο Ίαν ΜακΣέιν στον ρόλο του κ. Wednesday, ενώ στο καστ συναντάμε και την Γκίλιαν Άντερσον. Το βιβλίο του Γκέιμαν, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001 βλέπει το melting pot των Ηνωμένων Πολιτειών από μία άλλη σκοπιά: ο θεός κάθε μετανάστη που φτάνει στη χώρα αποκτά τις δικές του ρίζες χάρη στην πίστη των θνητών και έτσι αρχίζουν οι συγκρούσεις μεταξύ των διαφορετικών όντων, οι οποίες επιτείνονται καθώς οι νέοι θεοί θέλουν να ανατρέψουν τους παλαιούς. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.